1 de abril de 2020
 
Publicado 27/2/2020 11:08:00 +01:00CET

Coronavirus.- Cinc espanyols repatriats de Wuhan arriben aquest dijous a Madrid en un vol noliejat per Colòmbia

MADRID, 27 Feb. (EUROPA PRESS) -

Cinc ciutadans espanyols repatriats de la ciutat xinesa de Wuhan, epicentre del brot de coronavirus, arribaran al migdia d'aquest dijous a Madrid en un vol noliejat pel Govern de Colòmbia.

L'aparell de la Força Aèria Colombiana (FAC) que traslladarà els espanyols va partir aquest dimecres de Corea del Sud fins a la ciutat de Wuhan, on ha aterrat sobre les 15.00 hores i ha romàs tres hores perquè les autoritats xineses i colombianes realitzen les anàlisis mèdiques pertinents.

Els espanyols viatgen en un vol noliejat pel Govern de Colòmbia juntament amb 15 colombians, dos xinesos, una veneçolana i tres mexicans la repatriació dels quals s'ha definit en coordinació amb les autoritats de salut dels seus respectius governs.

Després de la parada a Wuhan, l'avió va partir a Bombai (l'Índia) a les 18.00 hores i des d'allí es dirigirà a Madrid, on té previst aterrar sobre les 13.30 hores d'aquest dijous.

Després de realitzar una parada tècnica de dos hores en la capital espanyola, l'aeronau es dirigirà a Bogotà, on la resta de passatgers serà sotmès a aïllament preventiu.

colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  El DAO de la Policía da positivo en Covid-19, como antes el de la Guardia Civil y Fernando Simón

 2. 2

  Aprobado un subsidio de 439 euros para temporales que queden en paro durante el estado de alarma

 3. 3

  Trece comunidades autónomas deciden aplazar a 2021 las oposiciones docentes previstas este año

 4. 4

  Einstein tenía razón sobre la luz, incluso a las más altas energías

 5. 5

  La OMS asegura que el Covid-19 no se transmite por el aire