Publicado 07/12/2021 10:33CET

Coronavirus.- Darias diu que cada CCAA establirà la "modalitat" de vacunació dels xiquets a partir de 5 anys

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, intervé en una sessió plenària, en el Congrés dels Diputats, a 1 de desembre de 2021, a Madrid, (Espanya).
Eduardo Parra - Europa Press

   BRUSSEL·LES, 7 des. (EUROPA PRESS) -

   La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha apuntat aquest dimarts que serà cada comunitat autònoma la que establirà la "modalitat" per a procedir a la vacunació dels menors de dotze anys quan arranque la campanya en els pròxims dies, sense aclarir si el Govern és partidari o no de la injecció de dosi als centres escolars per a facilitar la seua distribució.

   En declaracions a la premsa a Brussel·les, on ha assistit a una reunió de ministres de Salut de la UE, Darias ha confiat que s'adopten "les millors decisions" en la reunió de la Comissió de Salut Pública en la qual es discutirà l'estratègia de vacunació dels menors, amb l'objectiu que quan les vacunes estiguen disponibles el 13 de desembre s'estiga en "les millors condicions" per a procedir a la seua inoculació.

   Preguntada per si el Govern és partidari que la vacunació es realitze en els col·legis, la ministra s'ha referit a la Comissió de Salut Pública i confiat que es puga "començar a partir del 13 de desembre i en la modalitat que la comunitat autònoma establisca".

colaboracio