Decreten el nivell màxim d'alerta pel risc d'incendis forestals a tota la Comunitat Valenciana

Actualizado: jueves, 31 julio 2008 10:53

VALÈNCIA, 31 de juliol (EUROPA PRESS)

La Conselleria de Governació, a través del Centre de Coordinació d'Emergències autonòmic, ha decretat per a hui dijous, 31 de juliol, el nivell 3 de Preemergència, risc màxim d'incendis forestals, a tota la Comunitat Valenciana, per la major afluència de vehicles per l'"operació eixida" de l'1 d'agost, segons ha informat en un comunicat.

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) apunta que per a hui s'espera un dia "poc núvol amb algun interval de núvols baixos al litoral al matí. A la vesprada nuvolositat d'evolució en zona muntanyosa. Temperatures sense canvis. Vents fluixos variables brises".

Alhora, el Centre de Coordinació d'Emergències recorda que el nivell 3 de Preemergència o risc extrem d'incendis forestals suposa la prohibició de fer qualsevol mena de foc, fins i tot a les zones recreatives autoritzades. Per este motiu, se suspenen totes les autoritzacions atorgades, a més de les accions que recullen els plans locals de cremes.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià