La defensa de Sánchez anuncia en el Suprem que el seu client renunciarà al seu escó en el Parlament

Jordi Sanchez llega a la Audiencia Nacional para declarar por el procés
REUTERS - Archivo
Publicado 20/3/2018 12:58:50CET

MADRID, 20 Mar. (EUROPA PRESS) -

La defensa de l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i candidat a la Presidència de la Generalitat Jordi Sánchez ha anunciat aquest dimarts --i en dos ocasions-- davant els magistrats de la sala d'apel·lacions del Tribunal Suprem que el seu client renunciarà a l'acta de diputat obtinguda per Junts per Catalunya (JxCat) en les eleccions del passat 21 de desembre i tornarà al seu lloc de professor en la universitat, segons ha precisat l'acusació popular exercida per Vox.

Per la seua banda, tant la Fiscalia del Tribunal Suprem com Vox han interessat que es mantinga la mesura cautelar de presó provisional per a Sánchez en persistir el risc de reiteració en els delictes de rebel·lió o sedició i malversació de cabals públics que se li imputen indiciariament.

Així ho han sol·licitat les dos parts durant la vista celebrada aquest dimarts davant el magistrats de la sala d'apel·lacions del Tribunal Suprem Francisco Montende, Alberto Jorge Barreiro i Miguel Colmenero. La defensa de Sánchez ha interessat la seua defensa en entendre que el citat risc de reiteració delictiva ja no existeix.

colaboracio

En valencià

C. Valenciana