Detinguda la parella de la dona apunyalada mortalment a Sevilla

Maten una dona a punyalades en el replanell del seu portal a Sevilla
Carlos Márquez - Europa Press
Publicado 23/10/2018 19:01:35CET

SEVILLA, 23 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha detingut E.R.B., l'última parella coneguda de la dona de 36 anys d'edat mortalment apunyalada en el barri sevillà de Los Pajaritos, com a presumpte autor de l'homicidi, qui havia sigut denunciat per la víctima per maltractaments però sobre el qual no pesava un orde d'allunyament ni mesures cautelars.

E.R.B., espanyol i nascut en 1967, ha sigut localitzat per agents del Cos Nacional de Policia i conduït a la Prefectura Superior per a prendre-li declaració, sent detingut després de ser sentit per membres del Grup d'Homicidis de la Policia. L'arrestat, que és l'última parella coneguda de la víctima, si bé podrien haver trencat la seua relació en recents dates, no passarà a disposició judicial, almenys, fins demà dimecres.

L'home, segons han informat fonts policials, compta amb antecedents per presumptes abusos i maltractaments. En concret, consten quatre denúncies anteriors interposades per exparelles contra ell. A més, té un orde d'allunyament pel que fa a una dona resident a Còrdova i va eixir de presó abans de l'estiu, encara que no ha transcendit els delictes pels quals estava privat de llibertat.

Segons han informat a Europa Press fonts de la Policia Nacional i de la Junta d'Andalusia, la víctima del crim, perpetrat en el replanell de l'edifici on residia, en la calle Carena del barri desfavorit de Los Pajaritos, va tindre una relació inicial amb un home, pare dels seus dos fills, a qui va denunciar per presumptes maltractaments i qui des de 2016 compleix condemna en una presó per delictes la naturalesa concreta dels quals no ha transcendit.

En eixe mateix context, sobre aquest reu, exparella de la víctima, pesa un orde d'allunyament, si bé com s'ha assenyalat aquest home compleix actualment una pena de presó i la dona comptava amb mesures de protecció per part de la Policia Local de Sevilla.

Els dos fills d'aquesta dona de nacionalitat marroquina, d'entre nou i dotze anys d'edat, estan sent atesos per la Junta d'Andalusia, que ha activat el protocol de protecció de menors, atés que va ser un d'aquests xiquets qui sobre les 8,45 hores alertava els servicis d'urgència que havien apunyalat la seua mare en el replanell de l'edifici on residia aquesta família, en la calle Carena de la capital andalusa.

D'altra banda, les citades fonts han indicat que aquest dimecres serà practicada l'autòpsia al cos sense vida de la dona, després de ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Sevilla.

Encara que la Policia Nacional segueix amb la investigació oberta per a aclarir els fets ocorreguts en el matí d'aquest dimarts en el carrer Carena de Sevilla, si bé i tenint en compte que hi ha constància que va existir una relació afectiva entre víctima i presumpte agressor, la principal hipòtesi és que es tracte d'un nou cas de violència de gènere.

colaboracio