Publicado 16/04/2021 11:30CET

Detinguda una parella per robar en bugaderies d'autoservici i fer-se amb un botí de 9.000 euros

La Policia Nacional ha detingut una parella per robar en sis ocasions en bugaderies autoservici
PRENSA PN ALICANTE

   ALACANT, 16 abr. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut en Alacant a un home i una dona de 38 i 41 anys d'edat acusats de, suposadament, robar fins a en sis ocasions en tres bugaderies d'autoservici. La parella està acusada d'un presumpte delicte de robatori amb força per sostraure fins el 9.000 euros del contingut en els caixetins de canvi en aquests establiments de la ciutat, segons un comunicat.

   El 'modus operandi' de tots dos era sempre el mateix, ja que acudien a l'establiment i, mentre l'home accedia a la bugaderia amb una borsa o un carret de la compra, la dona es quedava fóra utilitzant tovalloles o altres peces de roba de gran grandària amb les quals entorpir la visibilitat des de l'exterior.

   Amb açò, permetia al seu còmplice actuar "lliurement" amb la finalitat d'arrancar completament de la paret els caixetins del canvi de monedes dels locals. Així mateix, els guardava en la borsa o el carret i tapava amb roba en eixir de l'establiment amb la finalitat de no alçar sospites.

   D'aquesta forma, en l'espai de dos mesos, els detinguts presumptament van cometre fins a sis robatoris en tres establiments diferents, i a més van repetir els fets en dos de les bugaderies afectades, per la qual cosa van aconseguir un botí valorat en més de 9.000 euros.

   La investigació es va iniciar arran de les denúncies dels propietaris dels negocis als agents de la Comissaria de Districte Nord de la ciutat d'Alacant. Per açò, a través de diferents perquisicions, com l'estudi de les gravacions de les càmeres de seguretat dels negocis, es va aconseguir la plena identificació dels presumptes culpables.

   Després de la seua identificació, els sospitosos van ser localitzats en els seus domicilis. Igualment, en els registres es va trobar la roba i les ferramentes que presumptament utilitzaven en els robatoris al costat dels quatre caixetins sostrets.

   Els detinguts estan acusats de sis robatoris amb força i ja han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant.

Contador
colaboracio