Publicado 25/10/2021 13:28CET

Detingut un home acusat d'atracar a una persona amb discapacitat a Xirivella

Archivo - Arxiu - Agents de Policia Local de Xirivella
XIRIVELLA - Archivo

   VALÈNCIA, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Local de Xirivella (València) han detingut una persona acusada d'atracar a una altra que patia una discapacitat psíquica.

   Els fets van ocórrer sobre les 6.30 del matí del dissabte, quan a Policia Local va rebre la telefonada d'una testimoni que avisava del robatori. Segons aquesta persona, l'atracador havia eixit corrent per Camí Nou i acabava de pujar a l'autobús.

   La ràpida actuació dels agents va permetre detindre l'autobús i, amb les dades aportades per la testimoni, identificar a l'autor, al que se li van confiscar dos telèfons mòbils i 562 euros dels quals no va saber justificar la seua procedència. Posteriorment es va comprovar que es tracta d'un delinqüent habitual amb diversos antecedents.

   En una tasca conjunta amb la Policia Nacional, a través dels telèfons mòbils confiscats, s'ha pogut saber que aquest es corresponien amb dos robatoris que havien sigut denunciats dies abans a València, amb el que en aquesta actuació s'han pogut aclarir dos furts més.

   Vicent Sandoval, regidor de Policia Local i Seguretat Ciutadana de Xirivella, ha assegurat que actuacions com aquesta "demostren la professionalitat de la nostra Policia Local, moltes vegades injuriada injustament. Els nostres agents estan realitzant un bon treball en benefici de la ciutadania per a aconseguir una ciutat segura", ha subratllat.

   Fa unes setmanes, la Policia Local de Xirivella també va tindre una important actuació en confiscar-se de 3,96 quilos de marihuana.

   Els fets van ocórrer al carrer Mestre Palau, quan una patrulla estava fent les tasques de vigilància habituals i es van trobar amb tres homes. Un d'ells tenia un comportament esquiu i portava una caixa que desprenia una forta olor a marihuana.

   En observar aquests indicis, els agents van parar a aquesta persona i van comprovar que el que portava en la caixa era la droga que finalment va ser confiscada.

colaboracio