Detingut un home acusat de retindre i amenaçar la seua exparella durant 14 hores

Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Publicado 25/6/2018 16:56:47CET

VALÈNCIA, 25 Jun. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Policia Local de València han detingut en la nit del diumenge al dilluns un home de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere contra la seua parella, una dona de 30 a la qual, segons consta en les diligències, va tancar i va amenaçar en el domicili on resideix actualment després de separar-se d'ell i malgrat tindre una ordre d'allunyament en vigor.

L'ara detingut es va presentar en el domicili de la seua exparella a les 10.30 del matí i la va mantindre tancada en la seua casa en contra de la seua voluntat amenaçant-la de mort fins que va arribar la Policia Local gràcies a una telefonada que es va rebre en la sala del 092.

A les 00.05 hores, mentre les patrulles de Policia Local es dirigien cap al lloc, van tindre coneixement que l'home havia llançat diversos objectes per la finestra, entre ells les claus del domicili, perquè la dona no abandonara el lloc.

Quan la patrulla es va presentar en el domicili van trobar les claus a metre i mig del portal, van accedir a l'edifici i van escoltar la dona demanar ajuda.

Van aconseguir accedir a la vivenda i allí van reduir a l'home, a qui la dona havia denunciat en diverses ocasions per episodis de violència de gènere i pels quals, segons s'indica en les diligències, un jutjat de violència de València havia emès un ordre d'allunyament.

colaboracio