Publicado 25/09/2020 18:06CET

Detingut un home per agredir sexualment una dona quan entrava en el portal de sa casa a Alzira

VALÈNCIA, 25 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Policia Local d'Alzira ha detingut aquest dijous a mitjanit un home d'entre 30 i 35 anys, per presumptament agredir sexualment una dona quan obstaculitza al portal de sa casa.

Segons ha indicat el consistori en un comunicat, es va produir un forcejament i la víctima va poder fugir, arribar a sa casa i avisar els familiars.

La Policia va rebre l'avís per part de la víctima i immediatament va realitzar una cerca amb dos efectius. Es va localitzar un sospitós que coincidia amb la descripció aportada per la víctima i la parella d'aquesta.

El sospitós va ser interceptat en les immediacions de l'avinguda Lluís Suñer, prop de la rotonda del monument de la Tamborada.

A l'actuació de la Policia Local, es van unir el reforç de la Policia Nacional, que va ajudar en la identificació del sospitós i la corroboració dels antecedents penals del detingut per altres dos delictes de naturalesa semblant.

Segons s'arreplega en l'informe de la Policia Local, a més de la tinença de drogues en el moment de la detenció, sobre el presumpte agressor hi havia una denúncia de desaparició presentada un dia abans en la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent.

El presumpte agressor va ser conduït en el Centre de Salut per al corresponent reconeixement mèdic i posteriorment va passar a disposició judicial.

Contador
colaboracio