Publicado 17/01/2022 11:37

Detingut un menor de 16 anys per amenaçar la seua mare amb una catana a Elx

Archivo - Arxiu - POLICIA LOCAL D'ELX
AYUNTAMIENTO DE ELCHE - Archivo

   Els agents van comprovar l'existència de més espases d'aquest tipus a l'habitació on es trobava l'adolescent

   ALACANT, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Local d'Elx (Alacant) ha detingut un menor de 16 anys per presumptament amenaçar la seua mare amb una catana en el domicili familiar. Els agents van rebre una telefonada de la progenitora que alertava del succeït, per la qual cosa es van desplaçar diverses patrulles fins a la vivenda.

   Segons el testimoniatge de la dona, els fets es van produir quan va intentar persuadir al seu fill que rebera assistència psicològica per a tractar el seu problema de drogodependència i atacs d'ira. En eixe moment, presumptament el menor va esgrimir una espasa japonesa, es va acostar a ella i la va amenaçar reiteradament, segons ha informat el consistori en un comunicat.

   La mare va comunicar als efectius que no era la primera vegada que el seu fill mostrava agressivitat o produïa danys materials a casa. Gràcies a la intervenció de la parella del jove, que el va distraure, la mare va poder avisar a la Policia i, finalment, tranquil·litzar-lo perquè soltara la catana.

   Els agents van comprovar l'existència de més espases d'aquest tipus a l'habitació on es trobava el menor. Després de parlar amb ell, el jove va reconéixer els fets i va ser arrestat i trasllat al centre de salut. La Policia també ha intervingut les catanes.