Publicado 18/06/2021 11:08CET

Detingut a Torrevella amb 23kg de cabdells de marihuana en el cotxe per a transportar-la al nord d'Europa

Detingut a Torrevella un home que portava 23 quilos de cogollos de marihuana en el seu cotxe
GUARDIA CIVIL

   ALACANT, 18 juny (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha detingut en Torrevella (Alacant) a un home de 30 anys que transportava en el seu cotxe 23 quilos de cabdells de marihuana i que havia viatjat des d'Alemanya amb l'objectiu de portar la mercaderia al nord d'Europa.

   A mitjan maig, el jove va ser arrestat en un control rutinari de trànsit després que els agents sospitaren del seu turisme amb plaques de matrícula alemanyes i li donaren l'alt davant el seu nerviosisme, informa l'institut armat.

   En el registre van trobar nombroses borses en els seients posteriors i en el maleter que contenien un total de 23 quilos d'aquesta substància al costat de 2.834 euros en metàl·lic. Es tractava d'una borsa de grans dimensions de plàstic de color negre, al costat d'altres huit iguals en el maleter.

   Totes contenien cabdells de marihuana secs i envasats al buit, de manera que no desprenien la forta olor característica d'aquesta substància, per la qual cosa era més difícil detectar-la des de l'exterior.

   El conductor del vehicle, que va viatjar fins a Espanya des d'Alemanya presumptament amb intenció de traslladar la droga al nord d'Europa, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de trànsit de drogues. El Jutjat d'Instrucció de Torrevella ha decretat el seu ingrés a la presó sense fiança.

colaboracio