Publicado 02/12/2021 10:34CET

Detingut a València un fugitiu amb huit reclamacions en vigor

Vehicle de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL

   VALÈNCIA, 2 des. (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han detingut a la comarca valenciana del Camp del Túria a un home al que li constaven huit reclamacions en vigor de diferents jutjats.

   Segons ha informat Prefectura en un comunicat, l'home, de 33 anys i que convivia amb la seua dona malgrat tindre un orde d'allunyament, comptava amb sis ordres de detenció i ingrés a la presó així com dos ordres de detenció i personificació vigents.

   La Policia va obrir una investigació a principis de novembre, quan va tindre coneixement que un pròfug de la justícia s'ocultava en la comarca valenciana del Camp del Turia.

   Els agents, després de localitzar un xalet situat en una zona aïllada on presumiblement s'ocultava, van establir un dispositiu de vigilància que va confirmar les seues sospites i van comprovar que l'investigat hauria ocupat l'immoble i residia allí amb la seua dona, de la qual a més tenia una ordre d'allunyament en vigor, i els fills de tots dos.

   Després de comprovar que l'home no abandonava en cap moment la vivenda amb la finalitat de romandre ocult, els investigadors van sol·licitar un manament d'entrada al jutjat que va culminar de matinada amb un operatiu d'assalt a la mateixa i la detenció del sospitós.

   L'operatiu va comptar amb el suport dels GOES i del Servici de Mitjans Aeris de València per a evitar que el reclamat poguera fugir, donada l'extensió i l'aïllament de la parcel·la. L'arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha sigut posat a disposició judicial.

colaboracio