Publicado 06/10/2022 11:16

Detinguts tres joves de Bétera per llançar pedres a vehicles a la carretera

Archivo - Arxiu - Investigadors de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL - Archivo

   VALÈNCIA, 6 Oct. (EUROPA PRESS) -

   Efectius de la Guàrdia Civil de València han detingut tres jóvens de la localitat valenciana de Bétera i investiguen a un altre més per llançar pedres a vehicles en la carretera, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

   Els agents van iniciar a l'abril una investigació per a poder aclarir els fets i van recopilar tot tipus d'indicis per a localitzar els autors.

   Fruit de les perquisicions, van esbrinar que es tractava d'un grup de joves de la localitat de Bétera. Aquests no només llançaven pedres als vehicles, sinó que haurien causat actes vandàlics en el casc urbà de Bétera, on es dedicaven a punxar les rodes i fracturar els espills retrovisors dels vehicles que es trobaven estacionats.

   Així mateix, llançaven pedres tant a les vivendes com al camió de recollida de residus de l'Ajuntament de Bétera, posant en greu risc la integritat del conductor.

   A través dels servicis establits i de les intenses gestions efectuades per la Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb Policia Local de Bétera, s'han pogut aclarir un total de 15 fets delictius.

   La investigació va culminar amb la detenció de tres homes i investigació d'un altre, amb edats compreses entre 19 i 22 anys. Tots ells de nacionalitat espanyola per quatre delictes de furt, nou de danys, un d'apropiació indeguda i un contra la seguretat vial.

   A més, els agents van recuperar documentació personal, targetes de crèdit que havien sigut sostretes, cinc bicicletes elèctriques i dos patinets elèctrics, tot açò valorat en 8.000 euros aproximadament.

   Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Llíria.