Detinguts a València tres membres d'una família per estafar amb la venda de productes electrònics per tota Espanya

Detinguts tres membres d'una família per estafa
CNP
Publicado 13/7/2018 11:40:59CET

VALÈNCIA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil en una
operació conjunta, han detingut a València un pare i els seus dos fills, d'entre 35 i 69 anys i nacionalitat colombiana, com a presumptes autors d'una estafa en la qual compraven productes electrònics a través de l'ús fraudulent de múltiples targetes de crèdit per a posteriorment vendre'ls en webs de compravenda. Segons ha informat la Policia, hi ha almenys 25 perjudicats per tota Espanya.

Les investigacions es van iniciar a l'octubre passat a València en tindre coneixement els agents de l'ús fraudulent de targetes de crèdit falsificades o sense el consentiment del seu titular, amb les quals es realitzaven compres de productes electrònics a través de la web de diversos comerços.

Els agents van esbrinar que, una vegada rebien els productes, els posaven a la venda en webs de compravenda entre particulars. Seguint les investigacions els policies van esbrinar que la mercaderia comprada arribava a una perruquería del districte del Marítim de València, i, en ocasions, a altres persones que posteriorment feien entrega en l'establiment.

El valor dels productes adquirits fraudulentament ascendeix a més de 20.000 euros i hi ha almenys 25 perjudicats per aquests fets en tota Espanya. Els policies van realitzar dos registres, en el domicili familiar i en la perruqueria en els quals van intervenir huit telèfons mòbils d'alta gamma, tres ordinadors portàtils i un televisor de 55 polzades. A més, a la filla se li imputen els delictes de falsificació de targetes de crèdit i usurpació d'estat civil.

colaboracio