Publicado 18/05/2021 18:40CET

El Dia de l'Orgull Friki arriba a València amb una nit de videojocs i un torneig virtual de Catán

El CJV organitza un torneig virtual de Catán per a entitats juvenils
CJV

   VALÈNCIA, 18 maig (EUROPA PRESS) -

   El Consell de la Joventut de València (CJV) commemora aquest dissabte 22 el Dia de l'Orgull Friki del 25 de maig amb una vetlada de videojocs i un torneig virtual de 'Catán', el popular joc de taula d'estratègia. El premi són cent euros per a gastar en una tenda especialitzada en videojocs.

   Cada 25 de maig se celebra el Dia de l'Orgull Friki per a commemorar l'estrena de la saga 'Star Wars' en 1977. Per segon any consecutiu s'organitza aquesta nit de videojocs convidant a totes les entitats juvenils de la ciutat a gaudir de "una forma cada vegada menys alternativa d'oci nocturn que ha acompanyat a milions de joves, i no tan joves, durant aquest període tan complicat".

   A més de compartir partides múltiples a diversos jocs, com el recentment famós 'Among Us' o el 'Garlic Telephone', la guinda la posarà un torneig interassociatiu que tindrà com protagonista al 'Catán', joc que compta amb una versió digital a la qual es poden disputar partides de multijugador de tres persones.

   Aquesta iniciativa pretén reivindicar formes alternatives d'oci que apassionen a milions de joves a tot el món, així com tornar a reunir les associacions juvenils de València i celebrar que "tots som 'frikis' del que ens agrada, ens diverteix i forma part de la nostra identitat, que és diversa, plural i enriquidora", expressa la presidenta del CJV, Ana Domínguez.

colaboracio