Publicado 03/12/2021 18:38CET

'El diari de Laia', una aproximació a l'adolescència en una València d'estil manga

El dibuixant Toni Caballero i el guionista Sergio Hernández publiquen 'El diari de Laia'
DRASSANA

   VALÈNCIA, 3 des. (EUROPA PRESS) -

   El dibuixant Toni Caballero i el guionista Sergio Hernández publiquen 'El diari de Laia', un àlbum il·lustrat que proposa "un acostament líric i generacional" a l'adolescència amb el rerefons d'una València dibuixada en estil manga.

   L'obra, publicada per Drassana i que ha sigut guardonada amb el Diafebus de Novel·la Juvenil en la gala dels Premis Lletraferit 2021, es troba ja a la venda i es presentarà el dissabte 11 de desembre a les 12.00 hores en la llibreria Bangarang.

   'El diari de Laia' s'acosta a les preocupacions d'una adolescent valenciana que ha de tractar amb les incerteses del pas a la vida adulta i conviure amb unes emocions que no aconsegueix comprendre.

   Però l'obra "és molt més que això", assenyala editorial, que subratlla que el llibre rendeix "un homenatge a la ciutat de València, amb un recorregut pels seus racons més emblemàtics que apareixen dibuixats, de forma captivadora i sorprenent, en un espectacular estil manga que mai hauríem imaginat".

   Es tracta d'un àlbum il·lustrat de 48 pàgines especialment recomanat per a adolescents, però que també "atrapa" als adults amb les seues impactants imatges, en les quals s'observen les Torres de Serrans, l'Albufera, la platja del Cabanyal, l'horta, la Ciutat de les Arts i les Ciències o l'Estació del Nord en el conegut estil japonés de còmic, en el qual els autors són experts, gràcies a obres d'èxit com 'Backhome' (Planeta), traduïda a diferents llengües.

colaboracio