Díaz reitera que la llei 'sí és sí' és fonamental i no es pronuncia sobre la porta oberta per Sánchez per a modificar-la

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, intervé en roda de premsa després d'una reunió amb plataformes i organitzacions del Servici d'Ajuda a domicili, en la seu del Ministeri, a 7 de desembre de 2022, a Madrid (Espanya).
Marta Fernández Jara - Europa Press
Publicado: miércoles, 7 diciembre 2022 14:54

   MADRID, 7 Dic. (EUROPA PRESS) -

   La vicepresidenta segona, Yolanda Díaz, ha assenyalat que la Llei 'només sí és sí' és una norma "fonamental" per al país perquè protegeix a les víctimes de violència sexual, sense pronunciar-se a la posició del president, Pedro Sánchez, que va deixar la porta oberta a la possibilitat de fer modificacions tècniques.

   En aquest sentit i en declaracions als mitjans, després de reunir-se amb col·lectius de servicis d'ajuda a domicili, ha aconsellat deixar actuar els òrgans jurisdiccionals en el desplegament d'aquesta normativa.

   "La Llei del 'sí és sí' és una norma fonamental per al nostre país, ho torne a dir, que parla ni més ni menys de la llibertat sexual de les dones i dona protecció a les víctimes", ha emfatitzat la també titular de Treball.

   Anteriorment, Díaz va demanar prudència davant la polèmica per la rebaixa de penes a condemnats i esperar amb tranquil·litat" que el Tribunal Suprem es pronuncie. I la setmana passada va apel·lar a defendre-la perquè és una legislació "bona".