Publicado 24/11/2020 18:16CET

Dos ferits per inhalació de fum i cremades lleus en un incendi d'una vivenda en el centre d'Alacant

Els Bombers del SPEIS extingixen un incendi elèctric en vivenda amb dos ferides lleus per inhalació de fum a Alacant
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE

ALACANT, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

Dos persones han resultat ferides per cremades lleus en el pèl i inhalació de fum en un incendi que s'ha declarat aquest dimarts en el centre d'Alacant. Una d'elles ha sigut traslladada a l'hospital per part dels efectius sanitaris, segons ha informat la Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant en un comunicat.

El consistori ha indicat que els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), s'han desplaçat sobre les 11.30 hores a sufocar un incendi en vivenda que s'ha originat en un cinqué pis situat al carrer Pare Mariana, 40.

El dispositiu ha comptat amb tres dotacions i dotze efectius, així com tres patrulles i agents de mobilitat de la Policia Local que han tallat els accessos per a evitar el seu pas, coordinant l'emergència.

Els bombers han accedit a la vivenda, que es trobava buida, per a començar l'extinció, i a la seua arribada van comprovar que la llogatera de l'immoble afectat es trobava fora de l'edifici, i que havia resultat ferida després de cremar-se part del pèl per intentar apagar l'incendi.

Així mateix, la veïna del pis superior ha sigut atesa pels servicis sanitaris desplaçats per inhalació de fum resultant intoxicada i traslladada a un centre hospitalari.

Segons ha determinat l'Ajuntament, el focus del foc estava localitzat en una de les habitacions i es va iniciar en el lavabo annexe per un aparell elèctric. Els bombers han finalitzat les tasques d'extinció amb diverses línies d'aigua, aconseguint controlar-ho amb celeritat evitant que es cremara tota la vivenda, i posteriorment van realitzar les tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva.

La intervenció de l'SPEIS s'ha allargat més d'una hora i l'habitació i el lavabo han quedat totalment afectats, a més de la resta de la vivenda per fum.

colaboracio