Publicado 27/10/2020 11:00CET

Educació suma noves actuacions en 20 centres en els quals s'invertiran 54,2 milions mitjançant el Pla Edificant

VALÈNCIA, 27 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Educació té preparades 21 noves delegacions en 15 ajuntaments per a dur a terme la tramitació d'actuacions de millores en 20 centres educatius mitjançant el Pla Edificant. Aquestes noves intervencions sumen una inversió per part de la Generalitat Valenciana de 54,2 milions d'euros.

Les noves delegacions ja han arribat a la tramitació final i solament queda que les aprove el ple de cadascun dels 15 ajuntaments sol·licitants perquè Educació adjudique els fons econòmics.

Set de les noves delegacions d'obra són intervencions d'una magnitud elevada perquè suposen la construcció de centres educatius nous. Així, juntament amb el nou institut de Moncofa, es construiran de nou cinc centres ja existents: l'IES Álvaro Falomir (Almassora), el CEE Baix Maestrat (Vinaròs) i els CEIP Hispanitat (Santa Pola), Eugenio Martín (Benicull) i Mare de Déu del Patrocini (Foios).

A més, es farà una rehabilitació integral del CEIP San José de Calasanz de València, la qual cosa suposa deixar com a nou aquest col·legi, detalla el departament que dirigeix Vicent Marzà en un comunicat.

colaboracio