Egipte serà seu de la Copa Àfrica 2019

Copa Àfrica
CONFEDERATION OF AFRICAN FOOTBALL
Publicado 8/1/2019 16:50:26CET

DAKAR, 8 Ene. (Reuters/EP) -

Egipte serà la seu de la Copa Àfrica de Nacions en 2019, va confirmar aquest dimarts la Confederació Africana de Futbol (CAF) després d'una reunió del seu comité executiu realitzada a Dakar.

El país del nord d'Àfrica organitzarà l'esdeveniment de 24 equips entre juny i juliol, després que l'amfitrió original, el Camerun, va ser descartat per a albergar el torneig el mes passat per la preocupació sobre el lent ritme dels preparatius.

Egipte albergarà la competició per quarta vegada, la primera des de 2006, després que el president de la Confederació Africana de Futbol (CAF), el malgache Ahmad Ahmad, va fer l'anunci en una roda de premsa en la capital senegalesa.

Egipte i Sud-àfrica van ser els únics països que van presentar les seues candidatures per a reemplaçar al Camerun com a seu del torneig, que tindrà per primera vegada 24 seleccions. La ronda final de classificació per al torneig es durà a terme al març. Catorze nacions, entre elles Egipte, ja han segellat el seu bitllet per a l'esdeveniment.

colaboracio