Publicado 10/05/2021 10:21CET

Els centres d'El Corte Inglés de la Comunitat recuperen aquest dilluns el seu horari habitual de 10 a 22 hores

El Corte Inglés de l'avinguda de França de València
EL CORTE INGLÉS

   VALÈNCIA, 10 maig (EUROPA PRESS) -

   Els centres d'El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana recuperen aquest dilluns, 10 de maig, el seu horari habitual de 10.00 a 22.00 hores després de la fi de l'estat d'alarma.

   Així, els centres d'El Corte Inglés d'Alacant, Castelló, Pintor Sorolla - Colón, Avinguda de França i Nuevo Centro obriran de 10.00 a 22.00 hores, mentre que Hipercor Elx i Hipercor Ademús ho faran de 9.00 a 22.00 hores.

   Per la seua banda, les tendes Supercor obriran, a partir d'aquest dilluns, de 9.00 a 22.00 hores i Supercor Exprés oferirà els seus servicis des de les 8.00 fins a les 00.00 hores, segons ha indicat la companyia en un comunicat.

   El Corte Inglés ha destacat que tots els seus centres són "confiables i segurs" tant per a empleats com per a clients gràcies a les màximes mesures de seguretat que s'han establit des de l'inici de la pandèmia. Així, a més de gel hidroalcohòlic a l'entrada i en diversos llocs dels establiments, s'han instal·lat vinils al terra per a recordar la necessitat de guardar la distància personal, mampares biològiques en caixes, punts d'informació o mostradors amb la finalitat de propiciar el distanciament entre les persones.

   També s'ha instal·lat cartelleria i potenciat la megafonia, a través de la qual s'informa dels espais, escales i accessos modificats temporalment. A més, l'ús d'ascensors és per a persones amb mobilitat reduïda, amb carrets de bebé o amb carros de compra, i es limita el nombre d'ocupants a una persona per cada dos metres quadrats de superfície útil en la cabina.

   Així mateix, existeixen indicadors per a informar en cas que l'aforament del centre o de la planta aconseguisquen el màxim admissible i personal de seguretat especialitzat realitza comptatges periòdics de l'ocupació de cada planta i secció i regula els accessos si és necessari.

colaboracio