18 de febrer de 2020
 

Els danys de 'Glòria' en les platges valencianes superen els de la DANA de setembre

Publicado 21/1/2020 16:00:23CET
El dic de protecció construït en la platja de l'Arenal de Xàbia (Alacant) davant la la arribada del temporal 'Gloria'
AJUNTAMENT DE XÀBIA

VALÈNCIA, 21 Ene. (EUROPA PRESS) -

Turisme Comunitat Valenciana ha constatat que els danys produïts pel temporal 'Glòria' en les platges són quantiosos i superen fins i tot els produïts en la DANA (depressió aïllada en nivells alts) del passat mes de setembre.

Davant aquesta situació, els tècnics del departament estan en contacte permanent amb els ajuntaments per a realitzar una avaluació minuciosa quan passe el temporal i engegar els mecanismes de reposició. Turisme CV aconsella deixar passar un temps prudencial perquè la mar i els corrents tornen a la normalitat.

Fins aleshores, la Generalitat vol accelerar els tràmits perquè les platges estiguen operatives "al més prompte possible" i presenten el millor aspecte per a rebre visitants, en funció del material disponible, i abordar els arranjaments de major envergadura de forma gradual i també ràpidament.

Així ho han posat en comú representants del departament i alcaldes dels municipis afectats per la borrasca en una primera presa de contacte, amb l'objectiu d'analitzar l'estat de les platges i ports valencians per on ha passat 'Glòria'. En les trobades han participat els directors territorials de Presidència en les tres províncies, detalla l'administració en un comunicat.

Contador
colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Las señales FRB repetidas cada 16 días pueden tener origen artificial

 2. 2

  Juego de tronos: Kristofer Hivju revela el destino final de Jon Snow y Tormund

 3. 3

  Nueva tecnología genera electricidad 'de la nada'

 4. 4

  La casa más cara de España cuesta 25 millones de € y no está ni en Madrid ni Barcelona

 5. 5

  15 heridos en un incendio en la calle Marina de Barcelona, 4 de ellos graves