Els grups de Les Corts designen als seus representants per a acudir al debat de reforma de l'Estatut en el Congrés

Publicado 22/10/2018 19:00:34CET

VALÈNCIA, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

Els cinc grups parlamentaris en Les Corts ja han designat els representants que formaran part de la delegació de 15 parlamentaris que acudiran al Congrés dels Diputats per a participar en el debat de les esmenes presentades al Projecte de Llei de Reforma de l'Estatut d'Autonomia en relació a la territorialització de les inversions.

Pel PP acudiran els diputats María José Ferrer, Alejandro Font de Mora, Rubén Ibáñez, Alfredo Castelló i Jorge Bellver, mentre que pel PSPV aniran Manolo Mata, Alfred Boix i Rosa Peris. Compromís ha decidit enviar Fran Ferri, Mónica Àlvaro i Mireia Mollà; per Podem Antonio Estañ i Fabiola Meco, i Ciutadans, Mari Carmen Sánchez i Juan Córdoba.

Aquesta designació es produeix després que el Congrés haja activat la reforma de l'Estatut amb la reunió de la ponència que haurà de discutir les esmenes presentades pels grups parlamentaris, un debat al que s'incorporarà també una delegació de les Corts Valencianes.

La delegació podia estar formada per un màxim de 37 persones, encara que els grups van acordar que serien 15, amb proporcionalitat a la seua representativitat. Les formacions tenien fins hui per a designar als seus diputats i serà en el ple d'aquesta mateixa setmana quan es ratifiquen els noms que compondran eixa delegació.

colaboracio