Publicado 23/09/2022 18:47

Els hospitalitzats per Covid-19 cauen un 16,5% a la Comunitat Valenciana en l'última setmana

Archivo - Arxiu - Un malalt en un llit de la UCI de l'Hospital d'Emergències Isabel Zendal, Madrid (Espanya), a 20 de gener de 2021.
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

   Els ingressos en vigilància intensiva s'incrementen només a País Basc, mentre que en planta a Aragó, Balears i Navarra

   VALÈNCIA/MADRID, 23 set. (EUROPA PRESS) -

   Les persones hospitalitzades per COVID-19 han baixat un 16,5% a la Comunitat Valenciana en l'última setmana en passar de 290 a 242, té tres pacients menys en vigilància intensiva --15-- i ha notificat 11 morts des de l'última setmana, segons dades fetes públics aquest divendres pel Ministeri de Sanitat.

   A Espanya el nombre de persones hospitalitzades en UCI per COVID-19 a Espanya ha disminuït un 11,6 per cent durant l'última setmana i només País Basc registra augments en aquest indicador. Els ingressos en planta baixen en totes les Comunitats Autònomes, excepte a Aragó, Balears i Navarra, i s'han constatat un total de 72 morts per la pandèmia des de divendres passat.

   En concret, Sanitat ha informat aquest divendres de 2.209 persones hospitalitzades a Espanya actualment, 246 menys que el divendres anterior, Mentre, aquest divendres hi ha 129 persones en UCI, 17 menys que dimarts passat.

   En qualsevol cas, aquest és la relació de dades per CCAA:

ANDALUSIA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Andalusia té 211 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 250 pacients, la qual cosa suposa un 15,6 per cent menys en aquesta última setmana. Té dos pacient menys en vigilància intensiva des del divendres passat -nou en total-- i ha notificat nou morts en l'última setmana.

ARAGÓ

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Aragó té 69 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 65 pacients, la qual cosa suposa un augment del 6,1 per cent en aquesta última setmana. Té un pacient en vigilància intensiva, com el divendres passat, i ha notificat tres morts en l'última setmana.

ASTÚRIES

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Astúries té 49 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 52 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 5,7 per cent en aquesta última setmana. Té quatre pacients en vigilància intensiva, com el divendres passat, i ha notificat cinc morts més en l'última setmana.

BALEARS

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Balears té 79 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 78 pacients, la qual cosa suposa un augment de l'1,2 per cent en aquesta última setmana. Té huit pacients en vigilància intensiva, com el divendres passat, i no ha notificat morts des de l'última setmana.

CANTÀBRIA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Cantàbria té 33 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 48 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 31,2 per cent en aquesta última setmana. Té un pacient menys en vigilància intensiva --dos-- i ha notificat un mort des de l'última setmana.

CASTELLA-LA MANXA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Castella-la Manxa té 135 persones hospitalitzades per coronavirus, igual que el divendres 16 de setembre. Té sis pacient en vigilància intensiva, com el divendres passat, i ha notificat cinc morts des de l'última setmana.

CASTELLA I LLEÓ

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Castella i Lleó té 167 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 184 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 9,2 per cent en aquesta última setmana. Té quatre pacients menys en vigilància intensiva --set-- i ha notificat tres morts des de l'última setmana.

CATALUNYA

    En l'informe del divendres 23 de setembre, Catalunya té 379 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 422 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 10,1 per cent en aquesta última setmana. Té 25 pacients en vigilància intensiva, com el divendres passat, i ha notificat set morts des de l'última setmana.

CEUTA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Ceuta no té pacients hospitalitzats per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre comptava amb un. Ceuta no té cap pacient ingressat en vigilància intensiva, com el divendres passat, i tampoc ha notificat morts en l'última setmana.

EXTREMADURA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Extremadura té 22 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 29 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 24,1 per cent. No té pacients ingressats en vigilància intensiva, enfront d'una persona hospitalitzada el divendres passat, i ha notificat dos morts des de l'última setmana.

GALÍCIA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Galícia té 113 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 121 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 6,6 per cent en aquesta última setmana. Té cinc pacients en vigilància intensiva, com el divendres passat, i ha notificat tres morts en l'última setmana.

MADRID

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Madrid té 321 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 359 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 10,5 per cent en aquesta última setmana. Té dos pacients menys en vigilància intensiva --22-- i ha notificat nou morts en l'última setmana.

MELILLA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Melilla té tres persones hospitalitzades per coronavirus, igual que el divendres 16 de setembre, No té cap pacient en vigilància intensiva, com el divendres passat, i no ha notificat cap mort en l'última setmana.

MÚRCIA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Múrcia té 96 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 d'agost tenia 115 pacients, la qual cosa suposa una disminució del 16,5 per cent en aquesta última setmana. Té quatre pacients menys en vigilància intensiva --sis-- i ha notificat tres morts més en l'última setmana.

NAVARRA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, Navarra té 14 persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia 26 pacients, la qual cosa suposa un augment del 7,6 per cent en aquesta última setmana. Navarra no té pacients en vigilància intensiva, com el divendres passat, i ha notificat tres morts en l'última setmana.

PAÍS BASC

   En l'informe del divendres 23 de setembre, País Basc té 91 persones hospitalitzades per coronavirus, igual que el divendres 16 de setembre. Té tres pacients més en vigilància intensiva --huit-- i ha notificat dos morts en l'última setmana.

LA RIOJA

   En l'informe del divendres 23 de setembre, La Rioja té nou persones hospitalitzades per coronavirus, mentre que en l'informe del 16 de setembre tenia deu pacients, la qual cosa suposa una disminució del 10 per cent en aquesta última setmana. Té un pacient menys en vigilància intensiva, per la qual cosa actualment no compta amb cap, i no ha notificat morts en l'última setmana.

Contador