Publicado 18/06/2021 12:54CET

Els hostelers de Blasco Ibáñez i Hondures adverteixen del problema creixent de vandalisme al barri

Plaça Hondures de València
PP

    VALÈNCIA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

    L'Associació d'Hostelers de Blasco Ibáñez Hondures (AHBLHON) han aplaudit aquest divendres el dispositiu que ha preparat l'Ajuntament de València per a neutralitzar l'impacte creixent que està tenint el botelló en el barri, però adverteix que el vandalisme és "un problema creixent", segons ha assenyalat la Coordinadora Hoteleria dels Barris de València en un comunicat.

   En eixe sentit, alerten sobre "les creixents actituds incíviques, els altercats i el vandalisme que s'han ensenyorit de les places, parcs i jardins del barri" i sobre este tema afirmen que el tancament prematur dels locals d'oci provoca "la concentració massiva de públic en el carrer i un efecte crida indesitjable sobre el barri com a zona de botelló".

   A més, assenyalen que davant els problemes de seguretat ciutadana també generats "pels focus de marginalitat" i "els pisos lanzadera" que determinades bandes organitzades utilitzen per a la distribució de les llandes en el barri.

   Per açò, l'associació reclama una necessària tasca d'investigació policial que permeta conéixer el detall qual és la situació real i la problemàtica d'ordre públic que existeix al barri d'Hondures de València.

   Amb tot, recalquen la seua voluntat de col·laboració amb la Policia Local i amb les diferents delegacions de l'Ajuntament, així com amb la Coordinadora Hoteleria dels Barris de València i el col·lectiu veïnal per a promoure les bones pràctiques i un oci de qualitat entre les pimes del barri.

   Així mateix, reitera el seu missatge de "tolerància zero amb les pràctiques roïnes i amb les conductes incíviques que han posat desgraciadament d'actualitat la zona de Blasco Ibáñez i Hondures".

colaboracio