Els II Premis de l'Audiovisual Valencià se celebraran el 22 de novembre a Castelló

Publicado 30/7/2019 16:21:54CET
ACADÈMIA VALENCIANA DE L'AUDIOVISUAL

VALÈNCIA, 30 Jul. (EUROPA PRESS) -

El director general de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i el president l'Acadèmia Valenciana de l'Audiovisual, Pep Llopis, han presentat la segona edició dels Premis de l'Audiovisual Valencià, l'entrega de premis de la qual se celebrarà en l'Auditori de Castelló el 22 de novembre.

L'objectiu d'aquests premis és "reconéixer les principals produccions de l'any i el treball de les empreses i dels professionals del sector audiovisual valencià".

La segona edició dels premis serà retransmesa per À Punt. El trofeu per a aquesta edició serà el mateix que el de l'anterior: l'estatueta dissenyada per l'artista valenciana Inma Femenía, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Des de l'acadèmia han traslladat que la gala, en la seua segona edició, "té l'ambició de créixer en força i repercussió, amb l'objectiu que les produccions i professionals valencians siguen reconeguts àmpliament". "El nostre plantejament passa per realitzar una gala ambiciosa, tant en realització i continguts com en transcendència, no solament a nivell de comunitat sinó a nivell tot el país", han manifestat.

En aquesta segona edició, s'incorporen als premis, a més de llargmetratges i curtmetratges, les sèries de televisió, websèries i videojocs, la qual cosa suposa un total de 23 guardons.

Les bases dels premis seran publicades durant el pròxim mes d'agost i seran difoses pels mitjans de l'Acadèmia i de l'IVC. D'aquesta forma, s'obri la presentació als premis, a més de les empreses productores que complisquen els requisits establits en les bases, a la presentació de persones físiques, professionals valencians, encara que hagen realitzat els seus treballs fora del territori valencià.

Com a novetat d'aquesta edició, s'obri la presentació als premis, a més de les empreses productores que complisquen els requisits establits en les bases, a la presentació de persones físiques, professionals valencians, encara que hagen realitzat els seus treballs fora de la Comunitat.

Així mateix, els membres de l'Acadèmia podran votar en dos rondes de manera telemàtica, primer per a seleccionar els finalistes, i després per als guanyadors.

Contador
colaboracio