Els jutjats d'Oriola (Alacant) acullen la 2a jornada d'interrogatoris per l'operació 'Brugal'

Actualizado 9/7/2010 12:35:19 CET

ALACANT, 9 Jul. (EUROPA PRESS) -

El regidor d'Oriola (Alacant), Ginés Sánchez, ha estat el primer a arribar als jutjats de la població cap a les 9.00 hores d'este divendres, seguit de l'edil Antonio Rodríguez Murcia, que ha acudit a les 10.00 hores, per a prestar declaració davant del titular del jutjat de primera instància número 3 d'Oriola (Alacant), que instruïx l'anomenat cas 'Brugal' per presumptes irregularitats en la contracta dels servicis de tractament d'escombraries en l'Horta Baixa.

Els nombrosos mitjans de comunicació presents a les portes dels tribunals han pogut presenciar l'arribada al costat dels seus advocats del primer dels edils citats, Ginés Sánchez, qui no ha volgut fer comentaris.

Una hora després, moments abans de les 10.00 hores d'este divendres, s'ha personat el segon dels citats este matí, Antonio Rodríguez Murcia, --que de la mateixa manera que Ginés Sánchez té els advocats municipals per al seu defensa--. El regidor ha manifestat que es troba "tranquil" davant del pren de declaració.

A les 11.00 hores està convocat el tercer dels edils de l'equip de Govern del PP, Manuel Abadía, que ha optat per contractar als seus propis advocats. La jornada continuarà amb la citació per a les 12.00 hores i les 13.00 hores de l'empresari Àngel Fenoll i el seu fill.

colaboracio