Publicado 07/05/2021 15:51CET

Els mercats repartiran gratis borses 70% reciclables i reutilitzables

MERCATS ADHERITS A CONFEMERCATS LLANCEN LA CAMPANYA "RECICLA AMB EL TEU MERCAT" QUE REPARTIRÀ GRATUÏTAMENT ENTRE ELS CLIENTS BORSES 70% RECICLABLES I REUTILITZABLES
CONFECOMERÇ

   VALÈNCIA, 7 maig (EUROPA PRESS) -

   Mercats integrats en la Confederació de Mercats d'Alacant, Castelló i València, Confemercats CV, juntament amb Confecomerç i amb el suport de la Conselleria de Comerç, han impulsat la campanya 'Recicla amb el teu mercat'.

   La iniciativa pretén conscienciar sobre la necessitat d'utilitzar materials respectuosos amb el medi ambient, per la qual cosa a partir d'aquesta setmana es distribuiran de forma gratuïta borses realitzades amb materials 70% reciclables i reutilitzables entre els clients.

   Aquestes borses, dissenyades per a la campanya, compten amb el missatge 'Som Sostenibles. Compra en els nostres mercats' i van acompanyades de cartells informatius.

   En total es repartiran més de 600.000 borses en els mercats que participen: Mercat Central de València, Mercat els Pins (Manises), Associació de Venedors del Mercat Municipal d'Onda, Mercat Tradicional de Mislata, Mercat Municipal L'Almara de Burjassot, Mercat de Tavernes de la Valldigna i Associació de Mercat de Proveïments de Novelda.

   El cartell trasllada a la ciutadania un missatge de conscienciació i de respecte a la naturalesa amb una imatge de la planta Posidònia, una espècie endèmica única en el Mediterrani i fonamental per a la preservació dels nostres ecosistemes i les nostres platges.

colaboracio