Publicado 25/11/2020 17:50CET

Els nous brots de Covid-19 ascendeixen a 45, el major a Castelló, amb 16 casos en l'àmbit educatiu

Una sanitària realitza un test d'antígens
Ricardo Rubio - Europa Press

VALÈNCIA, 25 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Sanitat ha comunicat 45 nous brots de coronavirus a la Comunitat Valenciana en les últimes 24 hores, el major d'ells, amb 16 casos, registrat a Castelló i amb origen en l'àmbit educatiu, segons l'últim balanç facilitat pel departament que dirigeix la consellera Ana Barceló.

Dels 45 nous brots, onze s'han detectat en la província d'Alacant, 29 a València i cinc a Castelló. D'ells, cinc s'han produït en l'àmbit educatiu, sis tenen origen laboral i la resta, 34, amb causa social.

Dels cinc de l'àmbit educatiu, el més nombrós és el de Castelló, amb 16 casos; seguit amb huit a Foios; sis a Ontinyent; cinc a Puçol i quatre a Paterna. Els que s'han produït en l'entorn laboral són un a Catarroja amb sis afectats; un de cinc a Castelló; tres de tres casos (Paterna, Villena i Gandia) més un amb quatre afectats a Ontinyent.

Amb origen social, el més nombrós s'ha detectat a Aielo de Malferit, amb huit casos. Per sota d'eixa xifra hi ha un brot de set afectats a Sagunt; cinc de sis casos a València (tres), Oriola i Alacant; quatre de cinc afectats (València, Villanueva de Castelló, Manises, Miramar i Torrevella); amb quatre casos a Alcoi, València (tres), Vinarós, Benicull, el Pilar de la Foradada, Ontinyent, Benicarló i Alacant i de tres a Assuévar, València, Daia Nova, l'Alcúdia, Benijòfar, Benidor, Ibi, Ademús i Albuixec.

colaboracio