Publicado 3/7/2020 13:47:09 +02:00CET

Els reis Felip VI i Letizia visiten Benidorm en la seua gira per Espanya després del coronavirus

Felip VI saluda en presència de la reina Letizia i Ximo Puig als congregats a la seua arribada a Benidorm.
TWITTER CASA REAL

ALACANT, 3 Jul. (EUROPA PRESS) -

Els reis Felip VI i Letizia han visitat aquest divendres la localitat de Benidorm (Alacant) dins de la gira que estan duent a terme per diverses zones d'Espanya després del confinament establit per la pandèmia per coronavirus.

En la seua visita, de menys de dos hores de durada, els monarques han mantingut una reunió amb les patronals valencianes i amb els sindicats, on s'han interessat per la situació del sector turístic i industrial valencià, i han passejat pel passeig al costat de la platja de Llevant.

Felip VI i Letizia han arribat a Benidorm a les 11.20 hores i s'han dirigit l'hotel Belroy on els esperava el president de la Generalitat, Ximo Puig, el ministre de Ciència, Pedro Duque, i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, entre altres autoritats.

Allí, per termini de més d'una hora, han mantingut una trobada amb el president de la patronal autonòmica CEV, Salvador Navarro, el secretari general de CCOO del País Valencià, Arturo León, i el president de la patronal hotelera de Benidorm i la Costa Blanca, Toni Mayor.

colaboracio