El jutge ordena embargar a Roca, que està en parador desconegut, les seues participacions en quatre societats

Actualizado 25/4/2012 18:36:16 CET

VALÈNCIA, 25 Abr. (EUROPA PRESS) -

El titular del jutjat d'Instrucció número 15 de València, encarregat d'investigar un forat econòmic de 25 milions d'euros en la gestió de la depuradora de Pinedo, ha ordenat embargar a l'empresari Ignacio Roca Samper, qui actualment es troba en parador desconegut, les seues participacions en quatre societats. L'objectiu és cobrir la fiança fixada per a ell, que puja a 14 milions d'euros.

Així consta en un decret amb data del 19 d'abril facilitat pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), contra el que cap recurs de reposició en el termini dels cinc dies hàbils següents a la seua notificació.

En la resolució, el magistrat concreta que a Roca, que està en parador desconegut, li consten en la causa investigada participacions en quatre societats: Markwest Associats; Zonday Investments S.L.; Printergreen S.L. i Erwinin S.L.

Així, per a cobrir la fiança imposada per a ell, que puja a 14 milions d'euros, el jutge ha ordenat que se li embarguen les participacions en estes mercantils: el 90% de les seues participacions en Markwest; el 50% en Zonday Investments; el 95% en Printergreen; i la totalitat en Erwinin.

D'altra banda, el TSJCV ha informat que Enrique Crespo, qui va ocupar el càrrec de president de l'Emshi, i també ha estat alcalde de Manises i vicepresident de la Diputació de València, ha presentat un recurs d'apel·lació contra les desestimacions dels seus recursos presentats contra la fiança imposada i la seua situació personal.

colaboracio