Publicado 28/10/2021 14:14CET

Emergències reforça un 12% la Sala del 112 amb motiu del pont de Tots Sants

   VALÈNCIA, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

   El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat reforça des d'aquest divendres el servei de la Sala d'Emergències 112 per a oferir una atenció més àmplia durant el pont festiu de Tots Sants i la celebració d'Halloween. Entre el divendres i el dilluns, la Sala comptarà amb un increment mitjà del 12% sobre el dimensionament habitual del servei.

   El major augment pel que fa a un cap de setmana normal es produirà la vespra de l'1 de novembre. Durant el diumenge 31 està previst un augment del 20% sobre el servei habitual. A més, durant eixa nit s'augmentarà fins a un 36%, en el cas dels llocs de coordinació s'augmenta en un 50% i en el de persones operadores en un 33%.

   El divendres s'ha previst un augment del 10%, per al dissabte del 13%, 20% per al diumenge i 14% el dilluns. En total, són 223 professionals dels quals 174 corresponen a persones operadores de sala i 49 a llocs de coordinació.

   El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha explicat que enguany han dedicat una atenció especial a les possibles incidències que es puguen produir. "La coincidència de la festivitat de Tots Sants i d'Halloween amb la finalitat de setmana, a poques setmanes de la fi de les restriccions sanitàries, ens fa preveure que se celebren nombroses festes nocturnes durant tot el cap de setmana i particularment la nit del 31", ha dit.

   D'altra banda, la Policia de la Generalitat intensificarà la vigilància i control en establiments d'oci i els accessos a les zones de concentració en coordinació amb les Policies Locals i els altres cossos de seguretat.

colaboracio