Empleats del Palau demanen una reunió urgent amb direcció després de la caiguda de part del sostre de la Sala Rodrigo

Publicado 1/7/2019 16:06:07CET
PALAU DE LA MÚSICA

L'auditori clausura l'espai en espera dels informes tècnics i revisions que s'han sol·licitat

VALÈNCIA, 1 Jul. (EUROPA PRESS) -

El Comité d'empresa del Palau de la Música de València ha sol·licitat una reunió "urgent" amb la direcció de l'auditori i amb el responsable de manteniment per a ser informats de la situació després del despreniment, aquest cap de setmana, de part del sostre de la Sala Rodrigo.

La plantilla està vivint els fets "amb preocupació" i "no té clar que s'estiga realitzant el manteniment adequat" pel que, com no són experts en aquestes qüestions, reclamen que s'òbriga una via de comunicació per a rebre informació fiable, han expressat a Europa Press des de l'òrgan de representació dels treballadors.

El Comité d'empresa ha informat, en un comunicat, que davant els fets ocorreguts el passat 29 de juny, encara no han tingut "cap informació per part de la direcció" ni han sigut convocats per a informar-los "ni qual va a ser el pla d'actuació".

Per açò, "el Comité d'empresa ha sol·licitat de 'motu propi' reunió urgent amb la direcció i amb responsable de manteniment, així com la presència del Comité de Seguretat i Salut, que tampoc ha sigut informat".

Per la seua banda, des de la direcció del Palau es remès aquest dilluns a última hora del matí un correu electrònic en el qual s'informa que ha ordenat la clausura de la Sala Rodrigo "tot esperant els oportuns informes tècnics i revisions que s'han sol·licitat amb caràcter d'urgència".

COMITÉS DE SEGUIMENT I SALUT

Afegeix que quan la direcció dispose de tots els documents requerits, es convocarà tant a la Comissió de Seguiment com al Comité de Salut Laboral per a oferir "quantes explicacions siguen necessàries i respondre a totes aquelles qüestions que siguen formulades".

El despreniment de part del sostre de la Sala Rodrigo es va desprendre durant la matinada del dissabte per causes que encara s'investiguen i que, "segons les primeres observacions i deduccions tècniques, no tenen res a veure amb les causes que van originar els incidents ocorreguts el novembre passat en la Sala Iturbi", va dir l'auditori en una nota de premsa enviada eixe mateix dia.

A causa d'aquests desperfectes, l'activitat programada durant el mes de juliol en la Sala Rodrigo es trasllada a les Sales Iturbi i García Navarro.

colaboracio