Publicado 15/7/2020 18:44:34 +02:00CET

Una empresa valenciana fabrica una bici-bus ecològica de rècord Guinness para escolars de Luxemburg

Bici-bus fabricada a Xàtiva
AJUNTAMENT DE XÀTIVA

VALÈNCIA, 15 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'empresa de Xàtiva (València) Beer Bike Spain ha fabricat una bicicleta elèctrica per encàrrec de l'Ajuntament de Luxemburg com a vehicle per a escolars. Aquesta bici-bus entrarà en el llibre Guinness dels Rècords com a vehicle sostenible més llarg i amb més passatgers pedalejant.

Aquest dimecres es pot visitar al costat de l'oficina de turisme de Xàtiva perquè els veïns puguen conéixer-la de prop abans que partisca a la seua destinació.

L'objectiu del vehicle és portar 16 xiquets a l'escola, una petició que va partir de l'Ajuntament de Luxemburg mitjançant un projecte en marxa en el país, explica el manager, Toni Mira, en un comunicat municipal.

Una vegada se certifique, es convertirà en la bicicleta amb la qual més persones puguen pedalejar al mateix temps, una iniciativa pionera que Xàtiva espera que siga la primera de moltes perquè és ecològica i sostenible.

Beer Bike Spain està especialitzada en vehicles ecològics destinats a l'àmbit lúdic i recreatiu, a més de realitzar comandes com aquesta bici-bus. "Estem molt orgullosos que una empresa de Xàtiva fabrique un vehicle com aquest", ressalta la regidora de Turisme, Raquel Caballero.

En aquesta línia, l'Ajuntament pretén apostar per vehicles sostenibles que estiguen a la disposició dels turistes per a visitar els monuments més emblemàtics de Xàtiva i els seus paratges naturals. Ara és "més important que mai apostar per la mobilitat sostenible davant de l'auge en l'ús del vehicle privat, també en l'àmbit turístic".

Contador
colaboracio

Lo más leído

 1. 1

  Doloroso último adiós a Humberto Janeiro con dos sonadas ausencias

 2. 2

  El PP suspende de militancia a los dos detenidos por torturar hasta la muerte a un gato en Manacor

 3. 3

  La Xunta de Galicia plantea prohibir fumar al caminar por la calle o en terrazas si no hay distancia de seguridad

 4. 4

  Detenido en Villa del Prado por vender droga desde su tienda a jóvenes en inmediaciones de un colegio

 5. 5

  Declarados 18 casos de meningoencefalitis vírica en Sevilla, donde hay 16 ingresados