Errejón seria el candidat si decideix presentar-se a les generals, amb l'objectiu d'aconseguir grup parlamentari propi

Publicado 20/9/2019 16:47:25CET
Maestre carga contra los datos que 'retuerce' el Gobierno para impulsar segunda campaña para acabar con Madrid Central
MÁS MADRID

MADRID, 20 Sep. (EUROPA PRESS) -

El portaveu parlamentari de Más Madrid, Íñigo Errejón, seria el cap de llista per Madrid a les eleccions generals si finalment decideix presentar-se amb un equip "fort" i socis en altres territoris, amb principal objectiu d'aconseguir grup parlamentari en el Congrés, segons han indicat a Europa Press fonts pròximes al polític madrileny.

I és que no tenen dubtes que si finalment fa el pas el candidat de la nova formació d'esquerres seria el propi Errejón, juntament amb altres persones afins com podrien ser Rita Maestre o Luis Alegre, una vegada que Manuela Carmena s'ha autodescartat per a aquestes llistes.

El debat segueix obert, encara que va començar aquest estiu, quan després de la investidura fallida ja es van obrir moltes possibilitats que es repetiren eleccions, com finalment així ha sigut. Des d'aleshores, segons les mateixes fonts, Más Madrid ha rebut centenars de missatges en diferents xarxes socials animant a Errejón a tornar al Congrés, una cosa recolzada per gran part del grup parlamentari regional i grups municipals. Encara que l'orde dins del Grup Parlamentari ha sigut la de silenci, missatge de centrar-se a Madrid i "aguantar la pressió".

Contador
colaboracio