Publicado 10/06/2021 18:41CET

Espanya, segona en rutina tècnica i encarada al bitllet olímpic

Espanya, durant la Rutina Tècnica d'Equip en el Preolímpico de Barcelona 2021, torneig classificatori per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, que es disputen l'estiu de 2021 en la ciutat nipona
JORDI LÓPEZ (BCN2021 - ESPECIAL PARA RFEN)

   Les espanyoles, amb el seu llenguatge de signes i Ona Carbonell, afronten la final de rutina lliure entre les classificades

   BARCELONA, 10 juny (EUROPA PRESS) -

   La selecció espanyola de natació artística ha sigut segona en la rutina tècnica d'Equips del Preolímpic de l'especialitat que s'està disputant en la Piscina Sant Jordi de Barcelona, només per darrere d'Itàlia, i està en camí de poder aconseguir una de les tres places per als Jocs Olímpics d'aquest estiu a Tòquio.

   Només hi ha tres places, per a tres equips, en aquest torneig de classificació olímpica que eixiran de la suma de les rutines tècnica, posada de llarg aquest dijous del Preolímpic barceloní, i lliure, que tindrà lloc aquest divendres i que donarà a conéixer quins tres països aniran a Tòquio per Equips.

   Espanya és segona amb una puntuació de 90.550, per darrere d'Itàlia (90.791) i millorant bastant a la Grècia d'Anna Tarrés, tercera (87.3990), a França (87.0501), quarta, i l'els Estats Units d'Andrea Fonts (86.8550), cinquena. Si la rutina lliure no falla, Espanya obtindria el seu desitjat bitllet olímpic.

   De moment, després de la rutina tècnica d'Equips, Itàlia i Espanya han agafat marge sobre la resta d'aspirants. L'equip espanyol, que es va tirar a l'aigua en tercer lloc, va fer bon paper amb eixe missatge 'Ningú és especial, tu i jo som iguals' en llenguatge inclusiu, sota els concordes de guitarra clàssica de José Manuel Cañizares i arreglos de Salvador Boira.

PLATA EN SOL TÈCNIC MASCULÍ

   D'altra banda, en la classificació de Sol Tècnic Masculí, l'espanyol Dennis González va ser segon amb 77.038 punts, tan sols per darrere del 'tsar' rus i campió mundial en 2019 Aleksandr Maltsev.

Contador
colaboracio