Publicado 27/01/2021 18:44CET

Evo Morales confirma que ha "derrotat" el coronavirus

L'expresident de Bolívia Evo Morales.
PAULA ACUNZO / ZUMA PRESS / CONTACTOPHOTO

MADRID, 27 Ene. (EUROPA PRESS) -

L'expresident de Bolívia Evo Morales ha assegurat que ha donat negatiu per coronavirus en l'última prova que s'ha fet i que, d'aquesta manera, ha "derrotat" una malaltia que l'ha tingut ingressat en un clínica de Cochabamba.

Morales ha anunciat els resultats a través de Twitter i ha donat les gràcies tant al personal de la clínica com als "germans" bolivians, cubans i veneçolans que l'han fet costat.

L'exmandatari, que va abandonar el poder el novembre del 2019, ha aprofitat per enviar un missatge de prudència: "Ens hem de continuar cuidant per evitar el virus, prendre mesures de prevenció i complir totes les recomanacions mèdiques perquè no falte ningú a la família", ha escrit.

Bolívia ha registrat fins ara un total de 205.000 positius i dimecres va superar els 2.000 casos diaris. Almenys 10.105 persones han perdut la vida al país a causa de la malaltia, segons el Ministeri de Salut.

La covid-19 també va obligar l'anterior ministre de Salut Édgar Pozo a retirar-se del càrrec i ara es troba en vigilància intensiva, però el seu estat és favorable i podria passar a planta d'ací uns dies, informa 'La Razón'.

colaboracio