20 de febrer de 2020
 

Explota un artefacte casolà a la seu d'Esquerra Republicana a València

Actualizado 29/11/2007 11:36:16 CET

VALÈNCIA, 29 de novembre (EUROPA PRESS)

Uns desconeguts han fet esclatat esta nit un artefacte casolà a la seu d'Esquerra Republicana a València, situada al número 10 del carrer Erudit Orellana, que ha causat diversos desperfectes al pati, a més dels cotxes aparcats als voltants, segons han informat a Europa Press fonts de Delegació de Govern i del partit.

L'artefacte, segons han assenyalat des d'Esquerra Republicana, contenia metralla per a "incrementar els danys". De fet, han indicat que els cotxes situats al costat de la seu han rebut l'impacte de la metralla i presenten desperfectes a la xapa i ha trencat alhora el vidre del pati on se situa la seu.

Este fet, unit que no es rebera un avís previ de l'explosió, fa pensar que es pretenia causar "el màxim dany possible", segons el partit, ja que podria fins i tot haver afectat algun veí que eixira en eixa hora, tot i que afortunadament no s'ha hagut de lamentar ferits.

Alhora, fonts d'Esquerra Republicana han comentat que estaven "molt tranquils" perquè últimament no havien rebut cap amenaça ni agressió, com ara pintades o el trencament de la bústia, com temps enrere. Ara mateix, la Policia Nacional manté acordonada la zona per a investigar els fets.

colaboracio