FAPA-València demana "màxima participació" en les concentracions contra les retallades d'Educació

Actualizado 28/2/2011 17:06:23 CET

VALÈNCIA, 28 Feb. (EUROPA PRESS) -

La presidenta de la Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes de la província de València (FAPA-València), Mª José Navarro, en representació de totes els seus AMPA, ha mostrat el seu suport a les concentracions contra les retallades en educació i per les condicions laborals del professorat convocades pels cinc sindicats de Mesa Sectorial d'Educació, ha informat el col·lectiu en un comunicat.

La federació de pares i mares d'alumnes s'ha compromès a difondre a totes les AMPA la convocatòria per a dijous que ve 3 de març a les 18.30 i demanar així als pares "la màxima participació en les concentracions", han assenyalat les mateixes fonts.

FAPA-València considera que "les retallades de professorat, que preveu la política educativa del Govern valencià, afecten directament a l'alumnat què és en definitiva qui patix a estes altures la falta de professors als centres públics, la massificació d'aules i la retallada en programes d'atenció a la diversitat".

"No es pot restar diners de l'escola pública perquè així no s'aconseguirà mai reduir l'índex de fracàs escolar que arriba fins al 40%", afirma Mª José Navarro.

En este sentit, FAPA, com a membre de la Plataforma per l'Ensenyament Públic, se suma a les peticions sindicals de "posar fre a les retallades en educació i restituir les plantilles de professorat derogades, i exigix a l'administració pública les inversions necessàries per al sistema educatiu valencià, que s'han de destinar prioritàriament a la lluita contra el fracàs escolar".

colaboracio