Publicado 22/07/2021 14:30CET

El Festival Internacional de Guitarra d'Hondarribia-Peníscola se celebrarà del 26 al 29 d'agost

Cartell del festival
AYUNTAMIENTO DE PEÑÍSCOLA

   CASTELLÓ, 22 jul. (EUROPA PRESS) - -

   El Castell de Peníscola tornarà a convertir-se en escenari musical amb el XIX Festival Internacional de Guitarra Hondarribia-Peníscola. Aquest esdeveniment, organitzat des de la Regidoria de Cultura, se suma a l'agenda d'activitats culturals celebrades en la fortalesa al llarg de l'estiu, al costat del Festival de Teatre Clàssic i el Festival Internacional de Música Antiga i Barroca, impulsats des de Diputació i en col·laboració amb Generalitat.

   Sota la direcció artística de Carles Pons, els concerts tindran lloc en el Saló Gòtic del Castell del Papa Luna del 26 al 29 d'agost. En paraules del director "el festival és, en aquesta edició, un festival d'homenatges a la música i la literatura"

   El primer dia, dijous 26 d'agost, Andrea Vettoretti oferirà un concert inspirat en un clàssic de la literatura internacional, el llibre de Lewis Carrol, Alicia al País de les Meravelles. Continuarà l'agenda amb el concert del danés, Finn Elias Svit, d'homenatge als clàssics, amb un repertori de guitarra clàssica, segons ha informat l'Ajuntament de Peníscola en un comunicat.

   El centenari del naixement d'Astor Piazzola és el motiu del tribut que el festival li rendirà el dissabte 28, amb un concert de tangos a càrrec d'Orlando Dibelo i Mariano Gil.

   Continuarà la celebració d'homenatges d'aniversari amb el concert final del festival, el diumenge dia 29, dedicat a Charles Aznavour, en el seu centenari, a càrrec de Laurent Boutros, també francés d'origen armeni, que ha preparat una adaptació de les obres més conegudes d'Aznavour.

   Totes les actuacions se celebraran a les 22.00 hores en el monument peñiscolano, seu pontifícia, seguint totes les mesures de prevenció i seguretat establides per les autoritats sanitàries.

   Les entrades tenen un preu de 7 euros, amb possibilitat d'adquirir un abonament per als quatre concerts per 20 euros. Aquestes poden adquirir-se de forma anticipada en l'Hotel Tío Pepe de Peníscola o al Castell a partir de les 21.30 hores els dies de concert.

Contador
colaboracio