FGV llançarà a l'abril una nova Targeta Jove amb descomptes per als joves de fins a 30 anys

Metre en moviment, Metrovalencia, comboi, metre, FGV
GVA/ARCHIVO
Actualizado 22/3/2018 17:53:09 CET

VALÈNCIA, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) llançarà a l'abril la nova Targeta Jove, un títol que permetrà que els joves de fins a 30 anys compten amb un 15% de descompte sobre la targeta TuiN en Metrovalència i el bo de 10 viatges en el TRAM d'Alacant.

La consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha realitzat aquest anunci en un acte en el qual ha presentat les noves aplicacions mòbils per a accés a la informació d'aquests serveis.

Segons ha explicat, "aquestes propostes formen part de les mesures impulsades per la Generalitat per a millorar l'atenció i el servei que es presta des de FGV als usuaris de Metrovalència i TRAM d'Alacant i promoure així l'ús del transport públic, sobretot, entre els més joves".

Ha explicat que les APP que s'activen a partir aquest dijous arranquen amb prestacions i utilitats per a satisfer als clients i les seues consultes més habituals o freqüents, per la qual cosa "amb el temps creixeran quant a serveis i valor afegit".

CONTINGUT DE LES NOVES APP

Aquesta nova ferramenta digital permet que els clients tinguen accés a la informació del servei de transport de manera directa, àgil i fiable. Es tracta de dos aplicacions independents, de similar estructura i funcions, i amb contingut adaptat a cadascuna de les dos explotacions de FGV. Les APP estan disponibles en els sistemes operatius de iOS i Android en valencià, castellà i anglés.

Permeten respondre les necessitats dels clients des de la fase de planificació del viatge (trajecte recomanat, títol de transport adequat, horaris, tarifes), durant el transcurs del trajecte (accés als perfils de xarxes socials de l'empresa, preguntes més freqüents sobre el servei) i fins a la seua finalització (informació sobre punts per a resolució d'incidències), així com la recarrega de títols per internet a València i a través de NFC.

Aquest nou canal d'informació se suma als mitjans que ja ofereix l'empresa per a atendre al públic a València i Alacant com a web, xarxes socials o els telèfons d'atenció al client. Fins hui FGV no comptava amb aplicacions oficials pròpies.

NOVA TARGETA JOVE

Salvador ha ressaltat que "amb aquest nou títol la Generalitat amplia la seua oferta d'avantatges a un col·lectiu que sol utilitzar el transport públic amb freqüència" i no volen que únicament els estudiants es beneficien d'aquest 15% de descompte, apostant per "incloure un sector de la població molt més ampli".

La nova TuiN Jove de Metrovalència és un títol personalitzat que amb un cost inicial de 4 euros permetrà aplicar una bonificació del 15% en la targeta moneder TuiN, que és el títol de referència per al client freqüent, en el moment de càrrega del saldo que es carrega amb un mínim de 10 euros.

Aquesta targeta tindrà, a més, altres avantatges afegits, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular gaudirà del descompte des del primer euro de consum; per contra, la targeta té un límit de consum màxim mensual, segons el nombre de zones recorregudes, a partir del moment de les quals el titular viatja gratis la resta del mes.

A Alacant la targeta es denomina Bono-10 JOVE (no existeix targeta moneder en el TRAM d'Alacant). Permetrà aplicar un 15% de descompte sobre el Bono-10, títol propi del TRAM d'Alacant, que permet realitzar 10 viatges per la combinació zonal triada (excepte Zona TAM Metropolitana). Depenent de les zones que van des dels 7,60 euros, per una zona, als 40,05 euros per sis zones, s'aplicarà el descompte del 15% en cadascuna d'elles.

A més, en els casos de les famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s'acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que gaudeixen els seus membres.

colaboracio