Publicado 29/10/2020 12:44CET

Fiscalia manté les penes en el crim de Patraix, la defensa de Maje demana absolució i la de Salva 7 anys de presó

El marit de Maje va patir un atac "sorprenent", sense temps per a reaccionar i no es va defendre, segons forenses
POOL

L'acusació particular rebaixa la sol·licitud de presó per a Salva dels 20 anys que demanava a 16

VALÈNCIA, 29 Oct. (EUROPA PRESS) -

La Fiscalia manté la petició de penes en el crim de Patraix que es va saldar amb un mort de sis punyalades a l'agost del 2017: demana 22 anys per a la dona de la víctima, María Jesús, coneguda com Maje, i altres 18 per a un dels seus amants, Salva.

Per la seua banda, la defensa de Maje reclama l'absolució per a la seua representada, mentre que la de Salva reconeix el delicte d'assassinat però demana aplicar-li dos circumstàncies atenuants per a rebaixar la pena: la confessió tardana i la reparació del dany. D'aplicar-se, sol·licita que la condemna per al seu client siga de set anys i mig de presó.

L'acusació particular, que representa a la família de la víctima, manté la seua petició de 25 anys de presó per a Maje mentre que ha rebaixat el sol·licitat per a Salva dels 20 anys inicials a 16.

El crim va tindre lloc el 16 d'agost del 2017 en un garatge del barri valencià de Patraix. Els dos acusats, companys de treball en un hospital, han mostrat versions diferents: mentre Salva ha reconegut l'assassinat i ha incriminat Maje, a la qui ha apuntat com a ideòloga, la dona ho ha negat i ha assegurat que "mai" va planificar res, solament va encobrir.

colaboracio