Fiscalia de Medi Ambient obri diligències sobre l'eventual retirada de Madrid Central

Publicado 19/7/2019 17:26:12CET
Jesús Hellín - Europa Press

MADRID, 19 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Fiscalia de Medi Ambient i Urbanisme obrirà diligències sobre una eventual retirada de Madrid Central arran d'un escrit cursat per l'associació El Defensor del Paciente després de conéixer l'aplicació de la moratòria de multes en aquesta zona de baixes emissions.

En un escrit de la Fiscalia General de l'Estat, al qual ha tingut accés Europa Press, es comunica a la presidenta de l'associació, Carmen Flores, que se li informarà "de la decisió que s'adopte a la vista del resultat de les diligències que es practiquen".

Respon amb açò a un escrit previ de l'associació per a reclamar la intervenció del Ministeri Públic "en el cas de la retirada de Madrid Central" per la seua repercussió per a la salut dels "ciutadans que han de suportar la gran contaminació que es produeix en aquesta zona".

Precisament tres resolucions judicials han suspés la moratòria de multes de Madrid Central en entendre que ha de prevaldre la salut i la reducció de les emissions contaminants.

L'Ajuntament de la capital ha reiterat hui que la seua intenció segueix sent la de millorar Madrid Central i ha confirmat que els seus servicis jurídics estudien si recórrer les tres interlocutòries que suspenen la suspensió de la moratòria.

colaboracio