La Fiscalia del Suprem reclama que Jordi Sànchez continue a la presó preventiva

Publicado 20/3/2018 12:42:20CET

MADRID, 20 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Fiscalia del Tribunal Suprem i l'acusació popular exercida per Vox en la causa del procés sobiranista han reclamat que es mantinga la mesura cautelar de presó provisional per a l'expresident de l'ANC i candidat a la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Jordi Sànchez, han informat a Europa Press en fonts jurídiques.

Entenen que en el seu cas persisteix el risc de reiteració en els delictes de rebel·lió o sedició i malversació de cabals públics que se li imputen indiciàriament.

Així ho han sol·licitat ambdues parts durant la vista celebrada aquest dimarts davant el magistrats de la sala d'apel·lacions del Tribunal Suprem Francisco Montende, Alberto Jorge Barreiro i Miguel Colmenero.

La defensa de Sánchez ha demanat la seua defensa en entendre que el citat risc de reiteració delictiva ja no existeix.

La posició del Ministeri Públic en el cas de Sánchez és diferent a l'adoptada per al cas de l'exconseller català d'Interior, Joaquim Forn, per a qui el Ministeri Públic ha demanat que puga eixir en llibertat sota fiança de 100.00 euros.

En el seu cas el fiscal Fidel Cadena no ha argumentat davant els magistrats de la sala d'apel·lacions el seu canvi de criteri i s'han limitat a assenyalar que actuaven per ordre del fiscal general de l'Estat, Julián Sánchez Melgar.

colaboracio