Publicado 27/06/2022 16:42

Ford Almussafes cancel·la diversos dies d'ERTO en la planta de motors

Logo en la fàbrica de Ford Almussafes
JORGE GIL- EUROPA PRESS

   VALÈNCIA, 27 juny (EUROPA PRESS) -

   La direcció de Ford ha cancel·lat diversos dies de parada de producció previstos dins de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que està en vigor en la fàbrica valenciana d'Almussafes.

   En concret, en muntatge de motors, es cancel·len els dies d'ERTO previstos per al 30 de juny, l'1 i el 4 de juliol, començant el dia anterior per al torn de nit. En mecanitzats, es cancel·len dos dies d'ERTO previstos per al 2 i 3 de juliol, començant també el dia anterior per al torn de nit.

   Així ho ha traslladat l'empresa als sindicats aquest dilluns en una reunió d'urgència de la Comissió Mixta de Seguiment de l'ERTO de Ford Espanya, segons han informat fonts sindicals.

   La direcció ha explicat que continuen les tensions en la cadena de subministraments de components, agreujades per la situació geopolítica a l'est d'Europa i el trànsit marítim,

   La fàbrica valenciana té en vigor des del mes de març un ERTO que s'ha prorrogat fins al 31 de juliol, a causa de la inestabilitat del subministrament i del mercat. Durant les parades de producció, els treballadors perceben un 80 per cent del seu salari.

colaboracio