Ford Almussafes reprèn l'activitat després de suspendre el torn de nit per les pluges

Planta de Ford a Almussafes.
FORD - Archivo
Publicado 19/10/2018 13:29:21CET

VALÈNCIA, 19 Oct. (EUROPA PRESS) -

La planta de Ford a Almussafes (València) ha reprès la seua activitat a primera hora d'aquest divendres, a les 06.00 hores, després que aquest dijous acordara suspendre el torn de nit per a evitar els desplaçaments dels prop de 2.000 empleats que treballen en horari nocturn.

El treball en la factoria d'Almussafes s'ha reprès amb el torn del matí, a les 06.00 hores, sense cap incident, segons han informat fonts de la planta a Europa Press.

Aquestes mateixes fonts han explicat que la decisió de suspendre el torn de nit en la planta de la multinacional automobilística es va basar en una acció de prevenció, atés que les carreteres d'accés a la factoria presentaven una situació complicada a causa de les intenses pluges.

En aquest sentit, aquestes fonts van assenyalar aquest dijous que se suspenia el torn de nit perquè la direcció de Ford Almussafes pretenia que els treballadors no agafaren el cotxe i evitar així problemes davant la possibilitat que es produïren corts de subministrament per les pluges.

La suspensió del torn de nit ha afectat totes les seccions de Ford Almussafes i al voltant de 2.000 treballadors.

colaboracio