Publicado 22/09/2022 18:21

Ford llança la iniciativa 'Park the car' per a reduir l'ús de vehicles en trajectes curts

Imatge de la campanya 'Park the car' de Ford
FORD

   MADRID, 22 set. (EUROPA PRESS) -

   Ford ha llançat aquest dijous a Espanya la seua iniciativa 'Park the car' (aparca el cotxe), amb la qual busca conscienciar la ciutadania sobre la importància de reduir l'ús de l'automòbil en trajectes curts a través del suport als plans de desplaçament actiu a les ciutats, segons ha informat la companyia en un comunicat.

   D'aquesta manera, Madrid i València acolliran diverses iniciatives destinades tant a empleats de l'empresa com al públic general per a impulsar una gestió més eficient dels desplaçaments curts que permeta als usuaris "viure una vida més saludable en un entorn més sa".

   La primera acció de 'Park the car' tindrà lloc en la carrera popular del Corazón, que se celebrarà el pròxim 1 d'octubre a Madrid i on estarà present amb un àrea d'activitats i informació.

   Ford ha assegurat que durant les pròximes setmanes es donaran a conéixer més activitats i iniciatives del programa, el qual es podrà seguir en xarxes socials a través del 'hashtag' #ParktheCar.

   En el marc del Dia Mundial sense Cotxes, que se celebra aquest dijous, la companyia ha recordat que la meitat dels desplaçaments urbans en automòbil a Europa són inferiors a cinc quilòmetres, mentre que un 30% no arriba als tres quilòmetres.

   "Canviar un trajecte curt, encara que siga una vegada al dia, pot tindre un gran impacte, tant a nivell d'hàbits saludables com per a contribuir a un entorn més sa i amb menys embossos. Només 30 minuts de passeig o de bicicleta poden ajudar-nos a viure una vida més sana i llarga, a estalviar diners i a reduir la petjada de carboni personal diària fins a en un 84%", ha destacat Ford.

   'Park the car' forma part del compromís Ford per a aconseguir zero emissions en la venda de vehicles i neutralitat de carboni en instal·lacions, logística i proveïdors d'ací a 2035.

701056.1.260.149.20220922182126
Vídeo de la noticia
Contador