Publicado 29/11/2021 13:46CET

FOTUR aplaudeix l'autorització del passaport COVID per a "frenar més encara el virus"

Archivo - Arxiu - Una persona mostra un codi QR per a entrar a un local d'oci nocturn la mateixa nit en què entra en vigor la reobertura en interiors a mitjanit, a 8 d'octubre de 2021, a Barcelona
Lorena Sopêna - Europa Press - Archivo

   VALÈNCIA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

   La Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (FOTUR) "aplaudeix" la decisió del TSJCV d'autoritzar el passaport COVID per a accedir a establiments d'hoteleria, restauració i oci amb aforament superior a 50 persones, festivals de música i esdeveniments i celebracions amb més de 500 assistents, així com per a visitar a pacients i interns en hospitals i residències, entre altres activitats.

   A l'espera d'estudiar la resolució completa, la patronal defèn que és una bona mesura per a "frenar més encara el virus", així com "una bona notícia per als espais d'oci, ja que ens donaran seguretat". Amb tot, avança que tornarà a llançar la seua campanya de conscienciació per al compliment de mesures sanitàries.

   Precisament, FOTUR té prevista aquest dilluns a la vesprada una reunió amb els secretaris autonòmics d'Emergències i Turisme, José Mª Àngel i Francesc Colomer, per a tractar conjuntament el passaport COVID.

colaboracio