Publicado 27/09/2021 15:30CET

Fotur rebutja la desescalada per a l'oci nocturn perquè suposa "un nou càstig no justificat"

Archivo - Imatge de recurs de la barra d'una discoteca
JOAQUÍN CORCHERO/EUROPA PRESS - Archivo

   VALÈNCIA, 27 set. (EUROPA PRESS) -

   La Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur) ha mostrat el seu rebuig "total" a la desescalada aprovada pel Consell per al sector en considerar que suposa "un nou càstig no justificat" i exigeix recuperar les llicències d'activitat i l'horari.

   Així, aquesta Federació i les associacions federades, en un comunicat, exigeixen que aquest sector puga "tornar a la normalitat" donats les actuals "baixes" dades de contagis, i en estar la major part de la població vacunada contra la Covid-19.

   Per açò, afirmen no entendre per què "tots els altres sectors i activitats estan oberts al públic sense restriccions, i les úniques activitats que continuen tancades i limitades són les de l'oci, espectacles i festivals". "No té cap justificació", rebutgen.

   En eixe sentit, s'oposen al fet que mentre els altres sectors puguen tornar a aquesta "anhelada normalitat", no obstant açò l'oci "seguisca sent colpejat, resolució després de resolució, sense poder eixir a flotació amb tants negocis i treballadors i treballadores depenent d'açò, la qual cosa és un sense sentit".

   En aquesta línia, assenyalen que el sector se sent "discriminat" pel que fa a la resta d'activitats, rebutja totalment les mesures adoptades en la resolució d'aquest dilluns i qüestiona per què "segueix sent castigat" malgrat la seua aportació al turisme de la Comunitat Valenciana.

Contador
colaboracio