Fundación Conexus ofereix deu beques a Madrid a joves valencians amb talent

La Fundación Conexus ofereix 10 beques a jóvens amb talent de la Comunitat Valenciana
FUNDACIÓN CONEXUS
Publicado: miércoles, 25 enero 2023 17:28

   VALÈNCIA, 25 Ene. (EUROPA PRESS) -

   Fundació Conexus Madrid-Comunitat Valenciana organitza per quart any, juntament amb Fundación Pablo VI, El Programa de Lideratge per a Jóvens de la Comunitat Valenciana, a Madrid. Aquestes beques pretenen ajudar el desenvolupament del talent jove de la Comunitat, donant suport a un lideratge humanista que treballe al servici del ben comú i la societat civil.

   El programa, del que es beneficiaran deu joves de 25 a 35 anys relacionats amb la Comunitat, se celebrarà a Madrid del 8 al 19 de maig, amb dedicació exclusiva. Té un caràcter eminentment pràctic, amb la finalitat de dotar als participants de ferramentes de lideratge en temes molt diversos, explica Conexus.

   Durant dos intenses setmanes repletes de xarrades, debats, visites institucionals, culturals i tallers, els joves seleccionats reflexionaran sobre els reptes que com a professionals i individus tenen per davant en àmbits com a energia, mobilitat, política, comunicació, ferramentes de lideratge, indústria, ciberseguridad, responsabilitat social, medi ambient o futur de l'aigua. Les bases i la informació del programa, així com el formulari d'inscripció, estan disponibles en la web de la fundació.

   Els deu joves participants, triats després d'un procés de selecció que es desenvoluparà durant març, tindran l'oportunitat de visitar institucions públiques i privades i reunir-se amb personalitats del món de l'empresa, la política, la ciència o la cultura.

   Els requisits per a presentar la sol·licitud són tindre entre 25 i 35 anys, ser titulat superior, arrelament a la Comunitat i tindre acreditada una experiència laboral d'almenys dos anys, al costat de dots d'emprenedoria i vocació social i humanista.

   El termini per a presentar la sol·licitud estarà obert fins al 3 de març, després del que es realitzarà una primera preselecció de 15 candidats que seran publicats el 15 de març en la web. El llistat definitiu s'anunciarà, després de les entrevistes personals, el 31 de març.

Contador
colaboracio

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià